Известие

Collapse
No announcement yet.

офтопик от темата искам съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• офтопик от темата искам съвет

Без да ангажирам никой и да съм лош пророк, само кит. Скоро ще се метнеш на нова кола
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
    Скоро ще се метнеш на нова кола
    И тя е?
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Видях, е не е приятно, ама като ти е дошло до глават, по добри си я оправи и си я карай, според мен това е най добре.Айде успех и скоро да си на линия
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        И тя е?
        159-ката на Копеле-Мопеле?
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Е да ама човека иска КЕШовица Не го устройва много мойта оферта, така като гледам
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Е да ама човека иска КЕШовица Не го устройва много мойта оферта, така като гледам
            Е па ти си хващаш колата на 15 бона,което е пълен абсурд нали се сещаш
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

без 17-ките без газовата и без окачването спокойно ще я сваля на 11к...Все пак колата излиза след основен ремонт...сменени съединители, лагер помпи, ремъци филтри, и прочие...какво ти говоря като и ти си като мен...много добре знаеш в какво състояние е твоята кола и да речем една "перфектна" за 3000лв от Мобиле....Та всеки ще си прецени...Аз не бързам До края на годината може и да си оставя 147-цата за приятелката и да зема 159 за мен

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Е па ти си хващаш колата на 15 бона,което е пълен абсурд нали се сещаш
                Да де, ама има вече 159 по 10-12к евро.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Да де, ама има вече 159 по 10-12к евро.
                  Но със сигурност не са като тази, която продава колегата Никъде не смяташ акциз, докарване, номера, данъци, застраховки и др. дребни неща, които покачват цената
                  Аз се интересувах преди да купя моята и се оказа, че около 3000 лв. не ми мърдат - докарване, застраховка и номера. После се започват неща като гуми, масла, ремъци и стават още 2000 лв.
                  Гледаш я за 10000 евро (2006г.) + 5000лв. и става над сумата, за която си взех 2007г. от тук
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                    Но със сигурност не са като тази, която продава колегата Никъде не смяташ акциз, докарване, номера, данъци, застраховки и др. дребни неща, които покачват цената
                    Аз се интересувах преди да купя моята и се оказа, че около 3000 лв. не ми мърдат - докарване, застраховка и номера. После се започват неща като гуми, масла, ремъци и стават още 2000 лв.
                    Гледаш я за 10000 евро (2006г.) + 5000лв. и става над сумата, за която си взех 2007г. от тук
                    Додо е абсолютно прав,никой не смята страничните разходи а те хич не са малко

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Стига де, 5000лв., преувеличаваш малко. За моята платих 840 лв. за докарване от Брюксел и това беше. Акцизът е над 163 коня, за номера и застраховки - може и без. Гуми, масла, ремъци трябват за всяка кола, тва не се брои.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Стига де, 5000лв., преувеличаваш малко. За моята платих 840 лв. за докарване от Брюксел и това беше. Акцизът е над 163 коня, за номера и застраховки - може и без. Гуми, масла, ремъци трябват за всяка кола, тва не се брои.
                        Ако ми кажеш как караш колата без номера и задължителните застраховки - ЕВАЛА
                        2.4 JTDm 20V има акзиц и то не малък, все пак е 200 к.с.
                        КАСКО-то на кола 30 000 лв. е около 1800 лв., както и да го въртиш Данъкът за кола 150 к.с. е около 450 лв., аларма 200 лв., ГО 180 лв., еко такса + номера 200 лв. и сам си ги сметни
                        Гуми + масла + ремъци + труд + дребни нещица, които винаги излизат = пак сам можеш да си ги сметнеш

Последната ми кола е 14-та по ред Всеки път хвърлям "непредвидени" разходи около първата регистрация.

Mury ще внася скоро така, че може да ти даде 500 лв. и да му спестиш останалите 4500 лв. Сигурен съм, че ще ти даде още 500 лв. за услугата

п.с. Недей да твърдиш, че ще дадеш 20-30 000 лв. за кола и няма да й направиш КАСКО
                        В противен случай ще й се радваш няколко дни и после
                        sigpic

Comment

Mury ще внася скоро така, че може да ти даде 500 лв
                          Трай бе,не дърпай дявола за опашката

Comment

Транспортните ми разходи за кола от Англия, кльопачка по пътя, ферибот, бенз и прочее досега не ми излизат повече от 900 лв макс - най - тънко се минава и с 580, но това щото само кацнах в лондон, от летището взех кола с пълен резервоар и газ обратно.......и то без да се лишавам кой знае колко, и без курви в Унгария.....
                            Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 15:46.
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Последната ми кола е 14-та по ред Всеки път хвърлям "непредвидени" разходи около първата регистрация.
                              Разбира се, че ако купиш кола с каско за 1 година напред, току що сменени консумативи и ангр. ремък, ГО, винетка и пълен резервоар гориво... тогава си на яка далавера. Само, че това е според обстоятелствата. Старите коли обикновено се продават, когато идва скъп харч по тях... гуми, каско, ремонтче и т.н. Всичко е според зависи. Аз моята я карам 31к км без да сменям ремъка, а я купих от чужбина, както споменах по-нагоре.
                              Сори, че не е по темата, но мисълта ми беше, че офертата на колегата за 25к лева + 147 ми се стори съвсем разумна, понеже вече има масово 159 дизел 2006 година за 10-12к евро.

Comment

Working...
                              X